Instalare sursa de alimentare calculator

Instalam surse de alimentare la orice tip de calculator calculator in Bucuresti. Oferim servicii de calitate si preturi avantajoase.

Sursa de alimentare ( PSU ) este in fapt un transformator care preia curent alternativ de la priza de 220 V si furnizeaza componentelor hardware ale calculatoarelor curent continuu la tensiuni mai mici. Tensiunile furnizate au valori de 3, 5 si 12 volti.

Sursa de alimentare poate fi AT, ATX sau ATX 2. Alegerea ei se face in functie de componentele hardware ale calculatorului. Pretul unei surse incepe de la 50 de lei si ajunge pana la 1800. Sursele ieftine nu au protectie astfel incat la o supratensiune accidentala se pot arde celelalte componente alimentate de PSU.

Calitatea unei surse este data de randamentul ei, nivelul de zgomot produs si tipurile de protectie implemntate. Pentru un calculator de nivel mediu nu se merita sa cumparam o sursa de tensiune care poate ajunge la acelasi pret cu monitor cu tot.

Desi nu este o operatiune foarte dificila este bine ca inlocuirea sursei sa se faca de personal experimentat pentru a evita deterioarea grava a calculatorului. Se intampla foate des ca in urma inlocuirii sursei de persoane neavizate sa nu mai porneasca calculatorul sau sa de deterioreze diferite componente hardware.

Suntem prezenti in Bucuresti si imprejurimi cu servicii de calitate, interventii rapide la domiciliul clientului si preturi mici. Va asteptam sa ne sunati indiferent de problema intampinata cu calculatorul.