Instalare Windows 8


Instalez Windows 8 la domiciliul clientului in Bucuresti si zona adiacenta. Pret instalare Windows 8 : 200 de lei in care sunt incluse partitionarea, formatarea, instalare programe utilitare, securizare Windows si browser.
Microsoft, cel mai mare producător de software din lume, a lansat la sfarsitul anului 2012 sistemul de operare Windows 8. Microsoft va investi un miliard de dolari pentru a promova noul Windows 8 în întreaga lume. Tudor Galoş, Consumer Marketing Manager la Microsoft afirma ca Windows 8 reprezintă o schimbare majora in evolutia companiei, precum a fost trecerea de la DOS la Windows 95: “În DOS lucrai într-o interafaţă text, în Windows 95 s-a trecut la o interfaţa grafica. Acum lucrezi într-o interfata complet noua, optimizată pentru ecrane tactile, dar care merge la fel de bine şi cu mouse şi cu tastatura”. Windows aduce nu numai o interfata grafica dar si un nou set de comenzi si un control rapid al calculatorului, viteza mare de lucru, si suport pentru toate programele de azi. Desi noul sistem de operare aduce imbunatatiri semnificativev la interfata grafica in spatele Windows 8 se afla tot apreciatul Windows 7 cu imbunatatiri nesemnificative. La nivelul desktop-urilor si laptopurilor fara touch-screen, predominante pe piata noastra, Windows 8 e momentan " aceeasi Marie cu alta palarie ". 
Interventii rapide in regim de urgenta, servicii de calitate si preturi avantajoase. Deplasarea la domiciliu pentru instalare Windows 8 este gratuita.