Montare memorie RAM in calculator

Oferim servicii de montaj sau inlocuire RAM pentru calculatoare: laptopuri si desktopuri la domiciliul clientului. Diagnostic hardware si software, reparatii, instalare Windows, update hardware. mentenanta, curatare de praf.
RAM - Memoria cu acces aleator este denumirea pentru orice tip de memorie de calculator care poate fi accesată aleator, oferind acces direct la orice locație ei, în orice ordine.Se implementează pe cipuri electronice rapide și fără părți în mișcare. Se instaleaza pe placa de baza in sloturi pereche.
Fiecare tip de memorie RAM este caracterizat de e o viteză de lucru sau lăţime de bandă care este direct proporţională cu cantitatea teoretică de date care poate fi transferată între microprocesor şi memorie.Timpul de acces la datele din astfel de memorii este de obicei întotdeauna același, nedepinzând de poziția adresei de memorie accesate.Avantajul memoriei RAM față de alte medii de stocare a datelor constă în viteza de acces extrem de mare, fiind de mii de ori mai mare decât cea a unui hard disk.
Cele mai folosite memorii RAM sunt DDR 3 dar standardizarea modulelor de memorie RAM DDR4 este aproape gata, iar primele module de memorie DDR4 sunt deja funcţionale şi gata să intre în producţie în fabricile Samsung şi Micron. Comparate cu actualele module de memorie DDR3, cele DDR4 au viteze de transfer duble şi consum de energie mai mic, obţinut prin reducerea tensiunii de alimentare de la 1.5 V, la doar 1.2 V.
Servicii IT de calitate si program de lucru prelungit in Bucuresti si zonele invecinate.